Mandalay Sushi & Burmese har fokus på topp kvalitet og bruk av de beste råvarene, og legger vekt på at kunden skal være 100% fornøyd under hele matopplevelsen - og det merkes.

Det er 20 sitteplasser i restauranten og mye spennende på menyen. Vi ønsker at du skal få en helt personlig opplevelse og tilbyr derfor valgfri maki hvis du kjøper en av våre mange fler-retters menyer.

 

Er du en ekte sushi «connoisseur» med egne ønsker? Ingen problem! Snakk med kokken og han lager din favoritt-maki til deg.

Så hvorfor ikke ta med gode venner eller din kjære til nyoppussede og hyggelige lokaler i Sparebankveien 4, like ved Skostredet i sentrum av Bergen?

 

Mandalay Sushi & Burmese sin kokk har allerede flere års erfaring i bransjen, og jobbet tidligere på Ichiban i Bergen før han i 2013 åpnet sin egen restaurant. Robin disker opp nydelige sushimenyer samt Burmesisk og Thai retter både i restauranten og til utkjøring. Historien til Robin er dog ganske unik; han kom til Norge i 2007 og levde frem til da i 20 år som flyktning på grensen mellom Thailand og Burma. Robin er egentlig lærer, men har alltid elsket å lage mat, og da han ikke hadde rett godkjenning til å jobbe som lærer i Norge, begynte han å jobbe på sushi restaurant i Bergen i 2008. 

 

Sushi

Den japanske nasjonalretten SUSHI har lange tradisjoner over hele Asia og har blitt en populær delikatesse over hele verden - og med god grunn. Foruten den herlige smaken er sushi spekket av proteiner, omega3 og næringsstoffer, og er et behagelig helsebringende alternativ i et hurtigmatmarked som stort sett består av usunne, fettrike retter.